Τοπική Επισκευή - Προστασία Αρμού

Τοπική Επισκευή – Προστασία Αρμού

Τοπική Επισκευή

Η επισκευή της FixΥourΒath είναι ιδανική για μπανιέρες, για βάσεις ντουζ, νιπτήρες, πλακάκια, λουτρά spa, σε ακρυλικές και πορσελάνινες επιφάνειες που φαίνονται αντιαισθητικές λόγω μικρών ατελειών που έχουν παρουσιαστεί στην επιφάνειά τους.

Είναι μια οικονομική λύση για να κάνετε το μπάνιο σας να φαίνεται ευπαρουσίαστο και πάλι, χωρίς ρωγμές, ραγίσματα, σκουριές και γδαρσίματα. Με την τοπική επισκευή, προχωράμε στην αντιμετώπιση αυτών των τοπικών αστοχιών χωρίς την εφαρμογή της μεθόδου επισμάλτωσης μπανιέρας. Πλέον αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα σε επίπεδο έκαστης ζημιάς, μεμονωμένα και συγκεκριμένα.

Προστασία Αρμού

Προστασία Αρμού

Η εμφάνιση μούχλας και υγρασίας στο μπάνιο είναι ένα συχνό φαινόμενο που ταλαιπωρεί τους χρήστες και απειλεί την υγεία τους. Κατά την χρήση της μπανιέρας – ντουζιέρας οι αρμοί σε αυτά τα σημεία δεδομένου ότι δέχονται μεγάλες ποσότητες νερού καθημερινά, επιτρέπουν την απορρόφηση του νερού με αποτέλεσμα την δημιουργία της υγρασίας, καθώς από την ποσότητα υδρατμών ευνοείται η εμφάνιση μυκήτων.

Την λύση έρχεται να δώσει η FixΥourΒath. Υπάρχουν εξειδικευμένα υλικά στο εμπόριο, με τα οποία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την ευαίσθητη περιοχή του αρμού μεταξύ μπανιέρας και τοίχου αποφεύγοντας παράλληλα τη χρήση σιλικόνης, η οποία αποτελεί μόνιμη πηγή υγρασίας και εστία εμφάνισης μούχλας, δίνοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει προσφέροντας προστασία και σταματώντας την δημιουργία υγρασίας, μούχλας και βακτηρίων. Με την ίδια τεχνική αντιμετωπίζουμε και τις περιοχές αρμών των υπολοίπων ειδών υγιεινής του χώρου του μπάνιου σας.

Επισκευή Αρμών - Επισμάλτωση Μπανιέρας

Οι υπηρεσίες τοπικής επισκευής επεκτείνονται σε όλο το φάσμα ειδών υγιεινής και μπανιέρας, καλύπτοντας ραγίσματα και σπασίματα. Από λεκάνες, νιπτήρες, αξεσουάρ μέχρι μαντεμένιες και πολυεστερικές μπανιέρες.

Ειδικότερα, για την περίπτωση των πολυεστερικών (ακρυλικών) μπανιέρων και τζακούζι, προσφέρουμε  εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα ενίσχυσης του πυθμένα.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Διεύθυνση: Κρέοντος 93 Σεπόλια
104 43 – Αθήνα
2130 31 64 64
6945 47 3643
info@fixyourbath.gr

Δείγματα Έργων

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Το μπάνιο σας αποκτάει την εικόνα του “σαν καινούργιο” και έχετε μειωμένο κόστος σε σχέση με τις υπηρεσίες επισμάλτωσης μπάνιου.

 

 

ΧΡΟΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Η διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών τοπικής επισκευής και προστασίας αρμού δεν υπερβαίνει κατά μέσο όρο την 1 ώρα αλλά εξαρτάται από τον αριθμό και μέγεθος της ζημιάς.

ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ
Η μπανιέρα σας μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί 24 ώρες μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.

ΕΓΓΥΗΣΗ
 

Γραπτή εγγύηση 3 ετών.