Επισμάλτωση Μπανιέρας-Ντουζιέρας

Επισμάλτωση Μπανιέρας – Ντουζιέρας

Επισμάλτωση είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για την αναφορά ενός χρώματος με ένα σκληρό και διαφανές φινίρισμα.

Γενικά ο όρος επισμάλτωση χρησιμοποιείται για να αναφερθεί στο σμάλτο, την τελευταία στρώση πάνω από την αδαμαντίνη, η οποία επίστρωση του σμάλτου αποτελεί μια υαλοειδή κολλώδή επίστρωση σε μεταλλικά ή πορσελάνινα αντικείμενα που τους δίνει λαμπερή όψη, περιέχοντας ενώσεις που προσδίδουν τέλεια καλυπτικότητα στις φθορές της μπανιέρας.

Με την επισμάλτωση της μπανιέρας ή της ντουζιέρας σας, αντιμετωπίζονται εκτεταμένες φθορές που μπορεί να προέρχονται είτε από κακή χρήση ή μικροατυχήματα, είτε άπλα από το πέρασμα του χρόνου.

Μόνο η FixYourBath αναλαμβάνει και φέρνει εις πέρας μια σωστή εφαρμογή με όλα τα απαιτούμενα στάδια επισμάλτωσης. Έτσι, μπορούμε να προσφέρουμε διάρκεια ζωής από 10 χρόνια και άνω.

ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

με μόνο 129 ευρώ !!!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ !!!

Προετοιμάζουμε την μπανιέρα / ντουζιέρα σας κατάλληλα και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας πιστόλι βαφής και βαφή με συνθετικό σμάλτο, σε χρώμα δικής σας επιλογής, πραγματοποιούμε την επισμάλτωση της μπανιέρας /ντουζιέρας σας εφαρμόζοντας δύο στρώσεις  υπόστρωμα το οποίο προετοιμάζει την αρχική επιφάνεια για την κυρίως στρώση. Η εταιρεία μας δεν προβαίνει στην εφαρμογή της κυρίως στρώσης χωρίς την στρώση του υποστρώματος (αστάρι), το οποίο προσφέρει σταθεροποίηση, πρόσφυση, αντιδιαβρωτική προστασία, γέμισμα των πόρων κ.τ.λ.

Επισμάλτωση Μπανιέρας

Το συνεργείο μας προετοιμάζει κατάλληλα τον χώρο σας πριν την εφαρμογή των υλικών μας. Οι τεχνικοί καθαρίζουν κατάλληλα την επιφάνεια πριν την εφαρμογή του υποστρώματος (αστάρι) και σε περίπτωση παλαιού χρώματος, προχωράνε στην αφαίρεσή του, τη λεγόμενη αποφλοίωση.

Ως γενική συμβουλή, λόγω της κακής εφαρμογής ή της χρήσης ακατάλληλων υλικών (π.χ. να έχει γίνει εφαρμογή χωρίς την επίστρωση του υποστρώματος ή να έχουν χρησιμοποιηθεί λάθος υλικά όπως πλαστικά χρώματα, λαδομπογιές, χρώματα αυτοκινήτων, ή κακής ποιότητας σμάλτος), δεν εξασφαλίζεται μια υγιής επισμάλτωση στα είδη υγιεινής σας, με αποτέλεσμα να έχουμε την αποκόλληση μικρών κομματιών χρώματος από το υπόστρωμα, που προκαλείται από το χάσιμο της πρόσφυσης και της ελαστικότητας.

Τα υλικά μας είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν στη συνεχή χρήση και έχουν διαμορφωθεί ειδικά για λουτρά, μπανιέρεςντουζιέρες, πλακάκια και όλα τα είδη υγιεινής. Αυτό σας εξασφαλίζει ένα εξαιρετικής ποιότητας φινίρισμα και αντοχή σε όλες τις επιφάνειες του μπάνιου σας το οποίο υποστηρίζεται με γραπτή 3ετή εγγύηση.

Χαρακτηριστικά των υλικών για ένα τέλειο φινίρισμα

> Το προϊόν είναι ελαφρύ και γρήγορο, δεν κιτρινίζει και προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση επιφάνειας,

> Είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να μπορεί να διαστέλλεται και να συστέλλεται με το υπόστρωμα βάσης κατά των αλλαγών θερμοκρασιών (θερμού και ψυχρού κλίματος),

> Δεν λεκιάζει, διατηρεί την γυαλάδα του για αρκετά χρόνια,

> Είναι έτοιμο για χρήση 48 ώρες από την ολοκλήρωση των εργασιών,

> Μούχλα και υγρασία μετά την επισμάλτωση της FixΥourΒath καταργούνται,

> Έχουν υποστεί όλες οι προκλήσεις στα διάφορα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για την προσωπική μας υγιεινή καθώς και μια πληθώρα χημικών ουσιών που χρησιμοποιούμε για να απολυμάνουμε τα μπάνια μας.

eidoi-igieinhs-fixyourbath
Δείγματα Έργων

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Διεύθυνση: Κρέοντος 93 Σεπόλια
104 43 – Αθήνα
2130 31 64 64
6945 47 3643
info@fixyourbath.gr

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Με τη μέθοδο επισμάλτωσης, η μπανιέρα / ντουζιέρα σας αποκτά μέσα σε λίγες μόνο ώρες την αρχική της εικόνα, χωρίς την αναστάτωση και το μεγάλο κόστος που θα απαιτούσε η αντικατάστασή της.

 

 

 

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι η αντικατάσταση μπανιέρας / ντουζιέρας απαιτεί κατ’ ελάχιστον: υδραυλικό, πλακά, κτισίματα, αποκομιδή μπαζών, σε χρόνο και κόστη που δύσκολα μπορούν να υπολογιστούν.

ΧΡΟΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Η επισμάλτωση του μπάνιου / ντουζιέρας σας γίνεται σε δύο στάδια – στρώσεις και συνολικά η διάρκεια των εργασιών στο σύνολο τους δεν υπερβαίνει τις 3 ώρες.

ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ
Η “ανανεωμένη” μπανιέρα / ντουζιέρα μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί 48 ώρες μετά την ολοκλήρωση της επισμάλτωσης.

ΕΓΓΥΗΣΗ
Γραπτή εγγύηση 3 ετών.