Η εταιρεία μας

Η Εταιρεία επισμαλτώσεων

Με πολυετή εμπειρία, με εξειδίκευση στο αντικείμενο και με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες της, η FixYourBath μπορεί να σας προσφέρει μια εναλλακτική λύση στις πιο ακριβές ανακαινίσεις μπάνιου που σε μια δύσκολη εποχή σας σώζει από χιλιάδες έξοδα και ταλαιπωρία. Η εργασία γίνεται γρήγορα σε ελάχιστες ημέρες όχι εβδομάδες και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά.

H FixYourBath διαθέτει όλους τους πόρους, τις δεξιότητες και την ικανότητα να εξυπηρετήσει μεγάλες ή μικρές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί πλήρως στη διαχείριση έργων και είναι πλήρως συμβατοί με τους κανονισμούς υγείας και ασφάλειας.

Η προσέγγιση μας απλή. Σας προσφέρουμε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε και μάλιστα στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς. Εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές ψεκασμού από τουρμπίνα θερμού αέρα και χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ελβετικής ποιότητας και υψηλής αντοχής σας εγγυόμαστε αντοχή στο χρόνο και στη χρήση. Για αυτό το λόγο και είμαστε η μόνη εταιρεία που σας προσφέρει άφοβα γραπτή εγγύηση 3 χρόνων.

Οφέλη Fixyourbath

> Υλικά εισαγόμενα – ειδικά σχεδιασμένα για μπάνιο,

> 3 χρόνια γραπτή εγγύηση με οδηγίες σωστής χρήσης,

> Μεγάλη γκάμα χρωμάτων για να διαλέξετε,

> Εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι τεχνικοί.

Με συνέπεια για την παράδοση του έργου και σεβόμενοι το χώρο σας αφήνουμε το μπάνιο σας σε μια καθαρή κατάσταση έτοιμο προς χρήση.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Διεύθυνση: Κρέοντος 93 Σεπόλια 104 43 – Αθήνα 2130 31 64 64 6947 42 64 40 info@fixyourbath.gr