Αντιολίσθηση

Αντιολίσθηση Μπανιέρας – Ντουζιέρας

Αντιολίσθηση Μπανιέρας – Ντουζιέρας

Τα μπάνια είναι συχνά ο τόπος που συμβαίνουν τα πιο πολλά ατυχήματα. Το νερό από το ντουζ ή πιτσιλιές στο πάτωμα εύκολα μπορεί κάποιος να γλιστρήσει και να τραυματίσει τον εαυτό του.

Η μέθοδος αντιολίσθησης που προσφέρει η FixYourBath είναι μια ασφαλής αντιολισθητική λύση η οποία μπορεί να εφαρμοστεί σε μια ποικιλία επιφανειών και είναι σχεδιασμένη για να κάνει τον πυθμένα της μπανιέρας ή ντουζιέρας πιο ασφαλή και λιγότερο ολισθηρό.

Η αντιολίσθηση, δίνει 100% μεγαλύτερη πρόσφυση όταν είναι υγρή, μειώνοντας την πιθανότητα ατυχημάτων. Εξασφαλίζει προστασία και ασφάλεια κατά τις μετακινήσεις πεζών και οχημάτων και μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε λογής κτίρια και χώρους (ξενοδοχεία, ράμπες, σκάλες, δημόσια κτίρια).

Η εφαρμογή γίνεται με ειδικά εργαλεία και ημιδιάφανα υλικά μετά από κατάλληλη προετοιμασία.

Δείγματα Έργων

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Διεύθυνση: Κρέοντος 93 Σεπόλια
104 43 – Αθήνα
2130 31 64 64
6945 47 3643
info@fixyourbath.gr

Δείγματα Έργων

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
 

Με τη μέθοδο της «αντιολίσθησης», δεν τροποποιείται το χρώμα της μπανιέρας, εγκαταλείπεται η χρήση των ανθυγιεινών και αντιαισθητικών πλαστικών ταπήτων μπανιέρας και γενικά αποφεύγονται δυσάρεστα ατυχήματα λόγω ολισθηρότητας του πυθμένα της μπανιέρας, τα οποία συχνά είναι ιδιαίτερα σοβαρά.

ΧΡΟΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Η διάρκεια εφαρμογής της αντιολίσθησης δεν ξεπερνάει συνολικά την 1 ώρα.

ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ
Η μπανιέρα μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί 24 ώρες μετά την ολοκλήρωση της εφαρμογής της μεθόδου αντιολίσθησης.

ΕΓΓΥΗΣΗ
 

Γραπτή εγγύηση 3 ετών.