Επισμάλτωση Πλακιδίων Μπάνιου και Κουζίνας

Επισμάλτωση Πλακιδίων Μπάνιου & Κουζίνας

Με την επισμάλτωση των πλακιδίων μπάνιου και κουζίνας αντιμετωπίζουμε ριζικά εκτεταμένες φθορές στα πλακίδια και τους αρμούς. Μαζί με την αποκατάσταση της φθοράς, μπορούμε εύκολα να ενισχύσουμε την ανανέωση της εικόνας των τοίχων του μπάνιου και της κουζίνας σας, με εφαρμογή όμορφων χρωμάτων και σχεδίων.

Ο παραδοσιακός τρόπος για να αλλάξετε τα πλακίδια τοίχου του μπάνιου προϋποθέτει ένα μεγάλο κόστος. Ένα ακόμα μεγάλο αρνητικό του σημείο, είναι η ταλαιπωρία του να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπάνιο σας για αρκετές μέρες ακόμα και εβδομάδες!

Χωρίς λοιπόν υδραυλικό, σοβατζή, πλακά, αποκομιδή μπάζων και ό,τι συνεπάγεται σε χρόνο και κόστος, αποκτάτε μια νέα, φρέσκια και μοντέρνα εικόνα, έχοντας ξοδέψει ελάχιστα χρήματα!

Η FixYourBath προσφέρει μια αποδοτική εναλλακτική λύση για την αλλαγή της εμφάνισης των πλακιδίων τοίχου που έχετε ήδη, καταργώντας το υπάρχον χρώμα ή σχέδιο τους. Με την εφαρμογή του σμάλτου της FixYourBath πάνω στα υπάρχοντα πλακίδια τοίχου, μπορείτε απλά να αλλάξετε το χρώμα των πλακιδίων σας, σε οποιαδήποτε χρώμα και στυλ σας αρέσει και το κυριότερο, μπορείτε να επιλέξετε μια απόχρωση που να ταιριάζει με τα υπόλοιπα είδη υγιεινής και έπιπλα του μπάνιου σας.

Απαλλαγείτε από την μούχλα και την υγρασία μια για πάντα, επειδή η επισμάλτωση της FixΥourΒath δεν θα αφήσει την μούχλα να ξαναεμφανιστεί.

Ξεχάστε λοιπόν το σκληρό τρίψιμο και τον καθαρισμό. Τα πλακάκια σας θα είναι και πάλι σαν καινούργια!

Στάδια και Διάρκεια Εργασίας

Η εφαρμογή γίνεται με πιστόλι βαφής και πραγματοποιείται σε 2 στάδια (υπόστρωμα –κυρίως στρώση), εφόσον προγενέστερα έχει γίνει κατάλληλη προετοιμασία των πλακιδίων.

Διάρκεια

Η διάρκεια εφαρμογής της μεθόδου επισμάλτωσης εξαρτάται από την ποικιλία χρωμάτων που θα επιλέξει ο πελάτης:

> Μονοχρωμία: 5 ώρες

> Διχρωμία ή παραπάνω χρώματα: Απαιτούνται επιπλέον 3 ώρες την επομένη μέρα εφαρμογής του βασικού χρώματος.

Μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το μπάνιο σας 12 ώρες μετά την ολοκλήρωση των εργασιών μας.

Η FixYourBath σας παρέχει γραπτή εγγύηση τριών ετών!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Διεύθυνση: Κρέοντος 93 Σεπόλια
104 43 – Αθήνα
2130 31 64 64
694 547 3643
info@fixyourbath.gr

Δείγματα Έργων