Εγγύηση επισμάλτωσης

Όταν πρόκειται για την επισμάλτωση της μπανιέρας σας, πολλοί είναι εκείνοι που μπορούν να σας υποσχεθούν τα πάντα. Όταν όμως έρχεται η ώρα της εγγύησης, εκεί τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα. Θα πρέπει να αναρωτηθείτε και να υπολογίσετε αρκετά σκοτεινά σημεία.

Θέλετε εγγύηση μόνο στα χαρτιά? Εμείς είμαστε δίπλα σας έμπρακτα για πολλά χρόνια.
Επιθυμείτε εγγύηση σε φωτοτυπία? Εμείς σας δίνουμε γνήσια γραπτή εγγύηση τεσσάρων σημείων.
Θέλετε πραγματική εγγύηση ποιότητας και εφαρμογής ή απλά ένα χαρτί με συμβουλές ορθής χρήσης που θα πρέπει να τηρήσετε απόλυτα?

Επειδή έχουμε δει πολλές περιπτώσεις κακοτεχνιών που συνοδεύονται από δήθεν εγγυήσεις, σας συνιστούμε την προσοχή σας στην επιλογή των ανθρώπων που θα αναλάβουν το δύσκολο έργο της επισμάλτωσης του μπάνιου σας. Μια σωστή επισμάλτωση όπως έχουμε αναφέρει σε άλλο άρθρο μας (στάδια επισμάλτωσης), είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που μόνο με τα σωστά υλικά και τις απαραίτητες γνώσεις θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα με διάρκεια για εσάς.

Τι να προσέξετε

Εγγύηση προσφέρουν όλοι. Όταν όμως πραγματικά τη χρειαστείτε τι γίνεται? Μήπως προσπαθείτε μάταια να βρείτε την εταιρεία στα τηλέφωνά της? Μήπως σας καθιστούν υπαίτιους για τη βλάβη και δε σας καλύπτουν κανένα κόστος? Μήπως σας ζητούν τη “φωτοτυπία” που σας έδωσαν χωρίς την οποία δεν ισχύει καμία εγγύηση? Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σας εξαπατήσουν οι εταιρείες που ενδιαφέρονται μόνο για το παρόν. Από τη στιγμή που λάβουν τα χρήματά σας, σας διαγράφουν μόνιμα και δεν ασχολούνται πλέον μαζί σας.

Η εταιρεία μας έχει ειδικευτεί πάνω στη μέθοδο της επισμάλτωσης και στην πράξη και στη θεωρία. Με σεμινάρια πάνω στην εφαρμογή ειδικών βαφών. Όλα τα προιόντα που χρησιμοποιούμε υπόκεινται σε συνεχή έλεγχο για μεγάλο διάστημα για να είμαστε σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα αλλά κα για την αντοχή των υλικών μας τόσο στη μακροχρόνια μελλοντική χρήση όσο και στο χρόνο. Και το σημαντικότερο είμαστε δίπλα σας πριν και μετά την επισμάλτωση. Η εγγύηση που δίνουμε είναι 100% πραγματική και ουσιαστική και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε χρήση της. Τότε πάλι θα είμαστε κοντά σας και θα διορθώσουμε ανέξοδα το όποιο πρόβλημα παρουσιάστηκε.

Γραπτή εγγύηση FixYourBath

Τα “ψιλά γράμματα” πολλές φορές στις εγγυήσεις που σας προσφέρουν οι δήθεν εταιρείες επισμάλτωσης, σας περιορίζουν τόσο πολύ στη χρήση της μπανιέρας σας που τελικά για να ισχύει η εγγύηση θα πρέπει να μη χρησιμοποιείτε καθόλου τη νέα σας μπανιέρα. Εμείς σας δίνουμε απλά μερικές πρακτικές συμβουλές που εάν θέλετε τηρείτε ενώ η γραπτή εγγύηση που σας προσφέρουμε ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις. Φυσικά σπάνια θα τη χρειαστείτε διότι είμαστε 100% σίγουροι για την ποιότητα των υλικών και της εργασίας μας.

Πιστεύουμε στο προϊόν μας και στην εργασία μας αφού είμαστε οι μόνοι που γνωρίζουμε τη σωστή εφαρμογή και τη βέλτιστη αντιμετώπιση κάθε περίπτωσης. Και η γραπτή εγγύηση που δίνουμε αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη αυτή. Πρώτα για εμάς και ύστερα για τους πελάτες μας που με τη σειρά τους μας εμπιστεύονται.

Επισμαλτώσεις από τους ειδικούς = σχέσεις εμπιστοσύνης!