Προσφορά Επισμάλτωση Λευκής Μπανιέρας από 110.00€

Προσφορά Επισμάλτωση Λευκής Μπανιέρας από 110.00€

Αν η επιφάνεια της Μπανιέρας σας είναι φθαρμένη ή έχετε βαρεθεί το παλιό ξεθωριασμένο χρώμα και επιθυμείτε μοντέρνα εμφάνιση, απευθυνθείτε στον ειδικό της επισμάλτωσης.

Το Νο1 αξιόπιστο όνομα σε ποιότητα υλικών – αισθητικής – λεπτομέρειας και εξυπηρέτησης! Με πανελλαδική κάλυψη σε όλους τους νομούς & πόλεις της Ελλάδας!

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

  • Εκπαιδευμένοι & εξειδικευμένοι τεχνικοί,
  • Αξιόπιστη & εγγυημένη εργασία,
  • Συνέπεια & γρήγορη εξυπηρέτηση,
  • Οικονομικές τιμές,
  • Υλικά εισαγόμενα – ειδικά σχεδιασμένα για μπάνιο,
  • 3 χρόνια γραπτή εγγύηση με οδηγίες σωστής χρήσης,
  • Μεγάλη γκάμα χρωμάτων για να διαλέξετε,
  • Σεβασμός στον πελάτη.

Στην προσφορά μας συμπεριλαμβάνονται κάθε είδους επισκευές, από ραγίσματα, χτυπήματα, γδαρσίματα, σκουριές, άλατα, κιτρινίλες, αποκατάσταση σμάλτου και γενικά όποιο πρόβλημα έχει προκύψει από προχωρημένη φθορά.

Δώρο για τους πελάτες μας την επισκευή αρμών μεταξύ μπανιέρας και πλακιδίων για την σφράγιση-στεγανοποίηση και εξάλειψη της υγρασίας, καθώς και την αποφυγή της αντιαισθητικής σιλικόνης και μούχλας, για την εξάλειψη βακτηριδίων και μυκήτων επικίνδυνα για την υγεία μας.

Επισκευή Αρμών - Επισμάλτωση Μπανιέρας

Η εταιρεία μας δεν προβαίνει στην επίστρωση του σμάλτου αν δεν γίνει η απαραίτητη χρήση του υποστρώματος-πράϊμερ. Είναι μια άκρως απαραίτητη διαδικασία για την εξασφάλιση μακροχρόνιας αντοχής. Σας εξασφαλίζουμε υψηλή ποιότητα στο χρόνο και στην χρήση από 10 έως 15 χρόνια με την εφαρμογή πράϊμερ 2 ή 3 στρωμάτων αναλόγως από την φθορά της μπανιέρας. Τέλος έρχεται το τελικό στάδιο που εφαρμόζεται η επίστρωση του σμάλτου ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα για να μας δώσει την γυαλάδα που θέλουμε.
Αποπεράτωση έργου μέσα σε 2 ώρες και δείτε να ανανεώνεται το μπάνιο σας μόλις σε 8 ώρες, να αλλάζει τελείως στυλ και ύφος, γρήγορα και χωρίς καμία ταλαιπωρία!

Με συνέπεια για την παράδοση του έργου και σεβόμενοι το χώρο σας αφήνουμε το μπάνιο σας σε μια καθαρή κατάσταση έτοιμο προς χρήση.

Τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι η επισμάλτωση της FixYourBath γίνεται σε πολύ προσιτές τιμές και εγγυάται την εργασία της για 3 χρόνια με γραπτή εγγύηση!

Με δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας για την αξιολόγηση του μπάνιου σας και συγχρόνως την ιδανικότερη προσφορά κομμένη και φτιαγμένη στα μέτρα σας, ξεχωριστά για τον καθένα από εσάς.

Τηλεφωνήστε μας τώρα, περιγράψτε το πρόβλημα σας και θα βρούμε την πιο οικονομική και άρτια λύση.

Η προσφορά ισχύει εντός Αττικής.

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Δείγματα Έργων

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Διεύθυνση: Μέτρων 2 Σεπόλια
104 43 – Αθήνα
2130 31 64 64
6947 42 64 40
info@fixyourbath.gr